eSky / Waar kunt u naartoe vliegen?

Waar kunt u naartoe vliegen?

Bekijk naar welke landen u gemakkelijk kunt reizen.

Bekijk aantrekkelijke vluchtaanbiedingen

Reizen is goedkoop! Op het tabblad “Deals” op onze website vindt u de beste vluchtaanbiedingen naar elk deel van de wereld. “Deals” is de plek, waar u op één plek, elke dag, alle aantrekkelijke vluchtaanbiedingen van verschillende luchtvaartmaatschappijen vindt. Het maakt daarbij niet uit of u nu naar een land in Europa reist of naar de andere kant van de oceaan wilt. “Deals” is de plek, waar u gemakkelijk en snel de beste optie kunt vinden.

Kies de meest geschikte verzekering

Waar u ook heen reist, het is altijd belangrijk om de juiste verzekering af te sluiten. Een goede keuze voor een verzekering maakt uw reis veilig en geeft u bovenal gemoedsrust. In ons aanbod vindt u twee soorten verzekeringen. De verzekeringen, die wij bieden, geven zekerheid, voordat u op reis gaat, maar ook tijdens de reis. U kunt de reis ook om privéredenen annuleren. Een verzekering is de basis van elke reis.

Zie het actuele reisreglement

Reizen in tijden van een pandemie is gemakkelijk en veilig, zolang u toegang heeft tot actuele informatie over de huidige beperkingen. Op de tab “Reisbeperkingen” op onze website vindt u direct alle regels voor reizen in elk land ter wereld. Doormiddel van slechts een paar klikken krijgt u toegang tot alle informatie over reisregels, die u tijdens de pandemie moet weten. Naast belangrijke informatie over reisbeperkingen kunt u op de website ook de visumvereisten controleren en snel een eVisa kopen.

Waar kan ik heen vliegen zonder test en quarantaine?

Reizen tijdens de COVID-19-pandemie is niet zo moeilijk te organiseren als het op het eerste gezicht lijkt. Toegegeven, het coronavirus heeft onze plannen voor vakanties en andere reizen behoorlijk gewijzigd, maar het boeken van vluchten, hotels en de reis zelf hoeft niet ingewikkeld te zijn.

De COVID-19 pandemie: waar kunt u heen

Sinds de vaccinatie tegen COVID-19 in veel landen over de hele wereld is gestart, introduceren lokale autoriteiten nieuwe regels voor grensoversteek, quarantaine of het laten zien van een COVID-19-test aan de grens. Waar het tot voor kort moeilijk was om een land te noemen waar naar men zonder test of quarantaine mag vliegen, wordt nu de lijst met landen die u mag betreden na een vaccinatie zonder aanvullende procedures steeds langer.

Reizen na vaccinatie, zonder een COVID-19-test te doen of zelfquarantaine te krijgen, is niet de enige optie om naar het buitenland te reizen. Er zijn ook landen waar men heen mag vliegen zonder vaccinatie,, quarantaine is niet verplicht en procedures op de luchthaven zijn ook niet ingewikkeld. Wat is de lijst met landen waar u veilig en vrij naartoe kunt reizen, hoewel het coronavirus nog steeds onder ons is?

Lijst met landen waar u heen kunt zonder quarantaine en test

Waar kan ik heen op vakantie tijdens de pandemie? Omdat de lijst met landen waarnaar u na vaccinatie mag vliegen zonder quarantaine en testen continu veranderd, hebben wij een interactieve kaart opgesteld die voortdurend wordt bijgewerkt. Hiermee kunt u eenvoudig controleren welke landen gevaccineerde reizigers accepteren of waar u geen certificaat hoeft te overleggen dat bevestigt dat u een negatief testresultaat heeft gekregen.

Hoe te ontdekken waarheen u kunt vliegen zonder te testen

Hoe komt u te weten waarheen je zonder test kunt vliegen of welke landen gevaccineerde reizigers accepteren zonder verplichte quarantaine? Voor betrouwbare resultaten moet u eerst weten of u al volledig bent gevaccineerd met alle vereiste doses van het vaccin. Daarnaast moet u ook het staatsburgerschap en het land van vertrek instellen, indien anders dan de standaard, evenals het type reis – of u nu naar een ander land wilt vliegen of een binnenlandse reis wilt plannen. Nadat deze gegevens zijn verstrekt, toont de interactieve kaart alle informatie over de regels voor het oversteken van de grenzen en de bijbehorende COVID-19-beperkingen. Om ze te controleren, beweegt u de muisaanwijzer over het geselecteerde land op de kaart om de algemene aankomstregels te zien en klikt u vervolgens om de gedetailleerde vereisten te zien. Naast informatie over of het mogelijk is om naar een bepaald land te vliegen zonder tests en quarantaine na vaccinatie, helpt de kaart u te achterhalen of en in welke situaties in het geselecteerde land u uw mond en neus moet bedekken met een masker.

Het is het beste om regelmatig te controleren waar gevaccineerde of niet-gevaccineerde mensen heen kunnen reizen zonder test en zelfquarantaine en plan uw reis op basis van de informatie op onze interactieve kaart. Als de geselecteerde bestemming aanvullende procedures vereist, helpt de kaart om u goed voor te bereiden en zorgeloos de wereld te verkennen!

Beperkte aanbiedingen met 40% korting

alleen voor abonnees

Download onze app en plan gemakkelijk uw reizen

  • De best beoordeelde reis-app
  • Nieuwe dagelijkse deals binnen handbereik
  • Al uw boekingen op één plek