eSky / Reisverzekering

Reisverzekering afgestemd op uw behoeften.
Geniet van een zorgeloze reis!

Hoe de juiste reisverzekering kiezen?

Een zorgeloze reis

Een essentiële verzekering waarmee u zonder onnodige stress van uw reis kunt genieten is de basisreisverzekering. U kunt deze tijdens het boeken van uw vlucht aanschaffen of zelfstandig bijkopen.

Voor de reis

Als u uw reis al heeft geboekt, kunt u ook nog een reisannuleringsverzekering afsluiten. Deze vergoedt uw annuleringskosten als er zich onverwachte gebeurtenissen voordoen.

Voor alle risico’s

Door uw vliegticket op eSky aan te schaffen, heeft u de mogelijkheid om tijdens het boeken de speciale All Risk verzekering toe te voegen. Hiermee kunt u uw reis annuleren voor persoonlijke redenen die het reizen onmogelijk kunnen maken.

Reisverzekering

Reisverzekering

Bescherming tegen onverwachte situaties die zich tijdens het reizen kunnen voordoen. Het is een noodzakelijke verzekering voor mensen die reizen, vooral voor vrije tijdsreizen, sightseeing of voor niet-professionele sportbeoefening (bijv. skiën).

Wat levert het u op door een reisverzekering af te sluiten?

 • Dekking van medische kosten in het buitenland
 • Dekking van medische transportkosten
 • Vergoeding voor verloren of gestolen bagage
 • Alcoholclausule is bij de prijs inbegrepen

Met een reisverzekering kunt u gerust genieten van de reis. U kunt deze kopen op onze website tijdens het boeken van de vlucht, of via uw eSky-account of apart aanschaffen. De verzekeringsvoorwaarden zijn afhankelijk van de geselecteerde keus voor een internationale reis of een binnenlandse reis.

All Risk verzekering

All Risk verzekering

Bescherming tegen geldverlies wanneer u uw reis moet annuleren.

Met de geselecteerde verzekering krijgt u uw geld terug voor:

 • om elke bewezen persoonlijke reden, b.v. baanverlies, examen, ziekte van uw hond of kat,
 • in verband met ziekte van u of uw familieleden,
 • een bedrag van 90% van de kosten van het vliegticket.

Deze speciale verzekering biedt u de volledige mogelijkheid om voorafgaand aan de reis te annuleren om persoonlijke redenen. Dit gaat om redenen die de reis onmogelijk maken en die niet zijn aangegeven in de uitsluitingen van de aansprakelijkheid. Het is beschikbaar voor de eSky-klanten tijdens het boeken van tickets op de website.

All Risk verzekering met de mogelijkheid tot reisonderbreking

All Risk verzekering met de mogelijkheid tot reisonderbreking

Bescherming tegen geldverlies door annulering of onderbreking van uw reis.

Met de geselecteerde verzekering krijgt u uw geld terug voor:

 • een bewezen persoonlijke reden (bijv. baanverlies, ziekte van de verzekerde en hun familieleden),
 • een bedrag van 90% van de kosten van het vliegticket – annulering voor vertrek,
 • dekking van de kosten van een nieuw vliegticket tot € 500 en een terugbetaling van € 20 voor elke ongebruikte dag – annulering tijdens de reis.

Geldt voor persoonlijke redenen die de reis onmogelijk maken en die niet zijn vermeld in de uitsluitingen van de aansprakelijkheid. Het is beschikbaar voor eSky-klanten tijdens het boeken van de vliegtickets op de website.

Waarom is het de moeite waard het om een reisverzekering af te sluiten?

Een reisverzekering zorgt voor een zorgeloze reis. Lees hier waarom!

Waarom een verzekering kopen? Het antwoord is simpel: voor uw gemoedsrust! Een verzekering biedt hulp en compensatie in veel onvoorziene situaties. Gaat u met kinderen op vakantie? Maakt u zich dan geen zorgen over het bezoeken van een dokter als iemand ziek wordt. Boekt u een ticket voor een verre reis? U hoeft zich dan geen zorgen te maken dat u uw geld niet terugkrijgt wanneer de reis niet door gaat. Er zijn tal van voordelen, maar het komt allemaal op één ding neer: met een verzekering kunt u optimaal genieten van uw reis.

Hoe een goedkope reisverzekering kopen? Bovenaan de website vindt u een zoekmachine waar u alleen maar de benodigde informatie hoeft in te voeren en binnen een paar seconden zult u zien hoeveel uw verzekering gaat kosten en dan kunt u de polis aanschaffen. Hoe een annuleringsverzekering af te sluiten? U kunt een annuleringsverzekering afsluiten tot 5 dagen na het boeken van uw reis. Echter is een All Risk-annuleringsverzekering alleen beschikbaar bij het boeken van een vliegticket op eSky. Deze verzekering biedt terugbetaling in geval van annulering van de reis vanwege bewezen persoonlijke redenen.

Hoe kan ik een vergoeding ontvangen als er iets onverwachts gebeurt tijdens het reizen? U hoeft alleen maar de schade te melden en de verstrekte informatie in de verzekeringspolis op te volgen. Veel onverwachte gebeurtenissen, zoals verlies of beschadiging van bagage, worden gedekt door een reisverzekering. Dankzij een verzekering brengt uw reis in dergelijke situaties geen extra kosten met zich mee. Met een goedkope verzekering kunt u dus zorgeloos genieten van uw reis.

Belangrijke documenten

Reisverzekering

Internationaal

Reisverzekering Algemene Voorwaarden de Buitenlandse
Download file

Binnenlands

Reisverzekering Algemene Voorwaarden de Binnenlandse
Download file

All Risk annuleringsverzekering

All Risk annuleringsverzekering

Algemene voorwaarden van de All Risk annuleringsverzekering
Download file

All Risk annulerings- of onderbrekingsverzekering

Algemene voorwaarden van de All Risk annulerings- of onderbrekingsverzekering
Download file

Andere verzekeringen

BASIC annuleringsverzekering

Algemene voorwaarden reisannuleringsverzekering
Download file

Bagage verzekering

Algemene voorwaarden bagageverzekering
Download file

De verzekeringsagent voor deze groepsverzekering is: We Care Insurance Sp. z.o.o. met het hoofdkantoor gevestigd in Katowice (40-265), Murckowska 14A.

Waarom is een reisverzekering zo belangrijk?

Met een verzekering kunt u zich tijdens de reis beschermen tegen verschillende onvoorziene gebeurtenissen en zo extra kosten vermijden. Het geeft u gemoedsrust en zorgt ervoor dat u zich tijdens de reis kunt concentreren op rust en ontspanning.

Waar een reisverzekering kopen?

Een basisverzekering voor toeristen, ook wel reisverzekering genoemd, kan worden afgesloten via eSky. Het is mogelijk om direct tijdens het boeken van een vliegticket een verzekering af te sluiten, later aan te schaffen of apart op de website te kopen.

Welke reisverzekering moet ik kiezen?

De basisbescherming tijdens de reis wordt geboden door een reisverzekering. Het garandeert terugbetaling van kosten en hulpverlening in het geval van de meeste onvoorziene gebeurtenissen. Daarnaast kunt u een annuleringsverzekering en een All Risk annuleringsverzekering afsluiten.

Wat dekt een reisverzekering?

De dekking van de reisverzekering is afhankelijk van het type en het doel van de reis. Een dergelijke verzekering omvat altijd een aansprakelijkheidsverzekering voor derden en een ongevallenverzekering, en kan ook betrekking hebben op andere gebieden, bijvoorbeeld in het geval van internationale reizen, kosten van medische behandelingen en medisch vervoer.

Hoe werkt een reisverzekering?

Een reisverzekering komt van pas wanneer een gebeurtenis plaatsvindt die binnen de dekking ervan valt (bijv. medisch bezoek in het buitenland, schade aan bagage, enz.) In dat geval dient u de schade te melden en de informatie op de verzekeringspolis op te volgen.

Beperkte aanbiedingen met 40% korting

alleen voor abonnees

Download onze app en plan gemakkelijk uw reizen

 • De best beoordeelde reis-app
 • Nieuwe dagelijkse deals binnen handbereik
 • Al uw boekingen op één plek