eSky / Reisbeperkingen – Waar kunt u naartoe vliegen?

Reizigersinformatie en vereiste documenten

Controleer wat u moet weten om gerust op reis te gaan

Zoek uit wat u nodig heeft voordat u op reis gaat

Gebruik het onderstaande formulier om uit te zoeken hoe u zich op uw reis kunt voorbereiden

Geef uw nationaliteit aan. Belangerijk! Als u meerdere nationaliteiten heeft, geef dan de nationaliteit door van het land waarvan u het paspoort tijdens de reis zult gebruiken.

Voer het land van de bestemming van uw reis in. Belangerijk! Als uw reis tussenstops op luchthavens in andere landen omvat, controleer dan op dezelfde manier afzonderlijk de documenten en beperkingen die door deze landen zijn ingevoerd.

U ontvangt informatie over het openen van grenzen, ingevoerde beperkingen, evenals informatie over de regels van de mogelijke quarantaine en documenten die vóór vertrek moeten worden ingevuld.

Onthoud!

Beperkingen en vereisten met betrekking tot documenten kunnen dynamisch veranderen. Blijf op de hoogte van alle actuele informatie om een zorgeloze reis te plannen! We raden u ook aan om de overheidswebsites te raadplegen van het land waar u naartoe reist en van landen waar u eventueel moet overstappen in het geval uw reis uit meerdere delen bestaat.

Wat voor informatie ontvang u?

Het openen van grenzen

Actuele informatie dat de grenzen van een bepaald land open of gesloten zijn, zodat u weet of de geplande reis kan plaatsvinden.

Beperkingen

Details over beperkingen bij grensovergangen en belangrijke informatie over de mogelijkheden om het grondgebied van een bepaald land binnen te komen door burgers van andere landen.

Quarantaine regels

Hoe lang duurt het en wie moet in bepaalde landen in quarantaine gaan?

Benodigde documenten

Een lijst met vereiste documenten die moeten worden ingevuld voordat u op reis gaat. Belangerijk! Sommige landen eisen dat reizigers hun documenten uiterlijk 72 uur voor vertrek inleveren.

Beschermingsmiddelen

Regels voor het dragen van maskers en het nemen van voorzorgsmaatregelen op openbare plaatsen.

Beperkte aanbiedingen met 40% korting

alleen voor abonnees

Download onze gratis app voor de besten prijzen

  • De nr. 1 onder de m-commerce-apps
  • Aantrekkelijke vluchtdeals
  • Meer dan 1,3 mln. hotels over de hele wereld Beste prijzen, snelle boeking